Vil du være med å skape?

Vi tror at kirka ikke bare er for de voksne, men også barn og unge. Derfor satser vi i Tønsberg Frikirke sterkt på at barn/ungdom opp til 19 år skal få et sterkt møte med Gud kommunisert på en måte som hver enkelt forstår.

Vi har derfor Kids for de yngste barna, Ung for de midt imellom og Frik for ungdommene. Vi ser ukentlig at barn og ungdommer får et møte med Gud, vil du være med på dette anbefales det at du sjekker mer ut nedenfor.

WORKSHOPS

Superkids er en egen gudstjeneste for barn hvor vi priser Gud sammen, ber og lærer om Gud og Hans ord. Det vil bli sang, dans, drama og lek. Her får vi også møte reven Foxy Frank.

På Superkids tar vi også opp kollekt til barnehjemmet ” Heroes of the nations” i Kenya. Gudstjenesten avsluttes med aktiviteter og lek.