Trenger du en å prate med?

Vi tror at livet leves best i fellesskap med andre mennesker. Vi tror at delte gleder er doble gleder og vi tror at delte sorger er mindre tunge å bære. Derfor har vi i Tønsberg Frikirke etablert Samtalesenteret, et sted du kan henvende deg når du trenger en å prate med! Samtalesenteret ligger 2. etg. i Nedre Langgate 32 der Brygga Kino og Tønsberg Frikirke holder til.

På Samtalesenteret møter du mennesker som har erfaring og utdanning innenfor sjelesorg, familieterapi og ekteskapsveiledning. Men du vil også kunne møte frivillige medarbeidere som har fått opplæring og som ønsker å møte deg der du er og gå et stykke vei sammen med deg. Vi vil lete etter den sjelesørger/veileder som vi tror vil kunne møte deg og dine behov på en best mulig måte.

I tillegg vil du på Samtalesenteret kunne få åndelig veiledning, bønneveiledning og Sozo-veiledining. Vi tror på en Gud som er nær oss og som gjør helt igjen det som av og til går i stykker i våre liv. Det gjelder også vårt indre liv og våre indre sår.

Å komme til Samtalesenteret koster ikke noe, men vi anbefaler en gave på kr. 350,- i honorar. Pengene går i sin helhet til å bygge ut dette tilbudet videre slik at stadig flere kan få tilbud om en samtale.

Ønsker du SOZO-samtale?

Trenger du en å prate med?