Vi tror at Gud alltid har noe positivt og oppmuntrende å si til mennesker.

I Tønsberg Frikirke har vi åpent for profetisk betjening den andre søndagen i måneden fra kl. 13:00-14:30 i lokalene til Brygga kino.

Den andre søndagen hver måned åpner vi opp for profetisk betjening etter gudstjenestene våre. Her vil det være team på 2-3 personer som vil lytte til Gud om han har noe å si til deg. Det vi opplever at Gud minner oss om vil vi prøve å formidle til deg. Også vi øver oss på å lytte til Gud, derfor skal du selv få lov til å avgjøre om ordene du får stemmer og gjelder deg.

Ønsker du profetisk betjening kan du fylle ut skjemaet under. Deretter vil vi sende deg en bekreftelse over epost med dato og tid. På selve søndagen møter du opp i frikirkens samtalerom til din angitte tid. Selve betjeningen tar ca. 10 minutter.

Har du spørsmål? Kontakt:

Påmeldingsskjema

Ønsket dato: