Første gang

Vi tror det alltid er plass til en til, så hvis du er ny hos oss, ønsker vi deg hjertelig velkommen og  ønsker å gjøre det mulig for nye å bli en del av miljøet. Etter møtene våres har vi kirkekaffe og er en fin mulighet for deg å bli kjent med nye. Her har også en connect stand hvor du kan få tilbud om å plugge deg inn på forskjellige arenaer i kirken. Dette gjelder om du er voksen, ung-voksne, ungdom eller barn. I kirkekaffen har vi gratis kaffe og kaker for de som ønsker, men også åpent til Abraham kaffebar hvor man kan få kjøpe ordentlig kvalitetskaffe. Dermed har man alt som trengs for en god samtale.

(Kart og praktisk info finner du lengre ned på siden.)

Gudstjeneste

Vi samles hver søndag kl. 11.00 der folk i alle aldre møtes. Gudstjenestene våre er fokusert på tilbedelse, bibelske og livsnære taler og mulighet for forbønn og betjening.

Vår visjon er å være en menighet overstrømmet av kjærlighet til Gud og mennesker. Konkret betyr det at vi gir Den Hellige Ånd rom til å bevege seg og handle mellom oss. En gang i måneden har vi Møtepunkt kl. 18.00 (se kalender). Her bruker vi enda mer tid i tilbedelse og gir rom for det Gud gjøre. Forkynnelsen er utrustende og livsnær, og det er god tid til forbønn og fellesskap i kaffebaren Abraham etterpå.

Vi har aldersinndelt barneopplegg for alderen 0 – 2 år, 3 – 5 år og 1. – 4. klasse og 5. – 7. klasse.

Ordforklaringer

Kids – for de alle minste

Ung – for de litt eldre

Frik – for de som går på ungdomsskole & videregående