Åpen himmel Youth camp 2019

24.07.19 - 18:00

Østerhusmonen 81, Grimstad

Frik, sammen med Join arrangerer Youth Camp 2019. 24.-28. juli 2019 samles vi igjen i landets mest solfylte by, Grimstad. I Norkirken, like ved Bibelskolen i Grimstad blir det dager fylt av ferie, fellesskap og fokus på Guds rike. Ungdommer samles her for å møte Gud og ha det gøy. Møter, fotball- og volleyballturnering, bading, familiegrupper, liv og røre er bare noen av ingrediensene. Har du vanket i miljøene våre tidligere vil du nok møte folk du kjenner fra før, og er du helt ny er det stor sannynslighet for at du blir kjent med noen nye!

Sommeråpen Kirke

28.07.19 - 00:00

Kapellet 2. etasje

Selv om vi ikke har noen gudstjenester i sal 4 i løpet av juli, vil det fortsatt være mulig å komme sammen for fellesskap, bønn og lovsang. I regi av Steffen Alfheim og Nils Inge Staaby, vil det denne måneden være samlinger i kapellet 20-21:00 hver søndags kveld. Her vil det bli lovsang, bønn, vitnesbyrd og formidling av Guds ord. Alle ønskes hjertelig velkommen.

FRIK Konfirmant 2019/2020

10.09.19 - 16:00

Tønsberg Frikirke

Er du konfirmant til høsten? Ønsker du å være med som Frik-konfirmant? Da bør du lese videre!

Hva skjer?

Lunsj på Tapa etter gudstjeneste på palmesøndag

Foredrag 4. April: “Med hjertet for Barna” med Liv Berit Heimstad Tønnessen

Love After Marriage