Vi har helbredelsesrom den andre lørdagen i måneden

I Tønsberg Frikirke har vi helbredelsesrom den andre lørdagen i måneden fra kl. 10.00 – 12.00 i lokalene til Brygga kino. Vi tilbyr forbønn for syke, fordi vi tror på en god Gud som ønsker å helbrede.

Visjonen vår er “Helbred de syke i byen, og si til dem: Guds rike er kommet nær til dere.” Det er desverre mange i landet vårt som sliter med sykdom. Som menighet så ønsker vi å være tilstede og be for dere som er syke. Vi tror Gud kan helbrede smått og stort, alt fra hodepine til kreft. Ingenting er for lite og ingenting er for stort. Dette er en gratis tjeneste og er åpent for alle.

Helbredelse er ikke vår ide, men det er Guds ide. I bibelen ser vi at helbredelse er en viktig del av Jesus sin tjeneste. Jesus helbredet de syke som Han møtte og vi tror at Gud ønsker å helbrede i dag også.

Dersom du er for syk til å komme til helbredelsesrommet. Kontakt oss på mailen, så vil vi gjerne avtale så vi kan be for deg, der det er best for deg.
Har du spørsmål? Kontakt