Kommende eventer:

Undervisning om helbredelse 2/3

20.10.19 - 13:00

Flerbruksrommet 2 etg.

Denne høsten vil vi ha en undervisningsserier om helbredelse som går utvalgte søndager kl. 13-15 (Flerbruksrommet 2 etg). Er dette noe du ønsker å lære mer om, eller har du interesse i en tjeneste i helbredelsesrommet, er dette kursene for deg.

27.10.19 - 11:00

Tønsberg Frikirke

Ung er fellesskapet og gudstjenester for gutter og jenter i 5. - 7. klasse. Her kan du bygge relasjoner med jevnaldrende, høre temaer knyttet til det å bli bedre kjent med Gud og relasjonen til Han.

Undervisning om helbredelse 3/3

27.10.19 - 13:00

november

Get focused

01.11.19 - 20:00

Oslofjord convention senter

Get Focused 2019 blir en helg der gode opplevelser, nye oppdagelser og dypere relasjoner strekker oss mot å peke på Jesus og etter å se Gud gjøre større ting enn vi våget å drømme om.

10.11.19 - 11:00

Undervisning om den profetiske gave og tjeneste 3/4

17.11.19 - 13:00

Flerbruksrommet 2 etg.

Har du lyst til å lære mer om det profetiske? Denne høsten har vi en undervisningsserie om den profetiske gave og tjeneste. Alle er hjertelig velkommen!

24.11.19 - 11:00

desember

Undervisning om den profetiske gave og tjeneste 4/4

01.12.19 - 13:00

Adventshelg med Egil Svartdahl

07.12.19 - 19:00

Tønsberg Frikirke sal 4

Midt i alt av juleforberedelser har Tønsberg Frikirke gleden av å ønske deg velkommen til en adventshelg på Tønsberg brygge. Lørdag og søndags kveld kan du senke skuldrene mens du hører noen velvalgte ord fra TV-Pastor, Egil Svartdahl. Det blir musikalske innslag, pepperkaker og kaffe. Enten du er vant til å gå i kirka eller ikke, så er disse kveldene for deg! Det er gratis inngang og ingen påmelding.

08.12.19 - 11:00