Unge

Hver søndag har vi kids (søndagsskole) samtidig med gudstjenesten, på brygga. Her er barna med på et spennende opplegg hvor man blir kjent med Gud og hverandre. Samlingen består av lek, undervisning og annet moro. Vi ønsker å gi barna en god start på livet, gjennom å gi dem gode verdier og forankringer. Vi ønsker å formidle at Gud skapte dem, Gud elsker dem, og Jesus ønsker å være deres beste venn for alltid.

Kids

Barna går inn på søndagsmøtet sammen med foreldrene, for så å gå på kids tidlig i møtet. Du og dine barn er hjertelig velkommen på Kids på søndag.

Ung

Ung er fellesskapet og gudstjenester for gutter og jenter i alderen 10 til 14 år. Her kan du bygge relasjoner med jevnaldrende, høre temaer knyttet til det å bli bedre kjent med Gud og relasjonen til Han. Man får også muligheten til å delta i en rekke aktiviteter med gode instruktører.
Det er Ung-gudstjenester ca en gang i måneden på brygga kl 11.00. Først starter man med et møte, deretter går man i de forskjellige aktivitene. Før det avsluttes med mat og sosialt rundt kl 13.00
Aktiviteter du kan velge mellom er aktiv, kreativ, skating og dans. I tillegg vil Ung delta på supersøndag med hele menigheten, menighetsweekend og sitte sammen under søndagsgudstjenesten på Get Focused.
Går du på ungdomsskolen kan du være medarbeider. Går du på videregående eller eldre, kan du være leder.
Vil du vite mer elle bidra kontakt Ung-Leder: ___

Ung

Frikirken har et stort og aktivt ungdomsarbeid, våre hovedsamlinger er fredag kveld kl 19:30. Vi samles i Bykirkens lokaler i Træleborgveien 11. Vår visjon er “Å elske Gud og elske mennesker”, og vår drøm er å skape et miljø der vi ser, tjener, inkluderer og utruster hverandre.

Vi er ca 150 ungdommer på fredagene. Kvelden starter med et møte med en solid tale, lovsang og fellesskap. I etterkant av møtet er det kafetid, hvor vi gjennom kafeen vår “Smak” selger ulike menyer og annet snacks. Ellers går kvelden med på å bygge fellesskap, prate, spille og ha det gøy, før det hele stenges ca kl 23.00.

Frik er samtidig så mye mer enn kun disse fredagene. Vi ønsker å være mer enn en happening en kveld i uka, men et ungdomsarbeid der vi ønsker å leve tett på hverandre i hverdagen. Gjennom å tilby ungdommene å gå i disippelgrupper og skape en kultur med ekte fellesskap.

Vil du bli en del av fellesskapet, så er du veldig velkommen til det! Første inngangsport er nok fredagene!

.Se også Friks egen hjemmeside www.frik.com eller side på facebook for mer informasjon.

Elske Gud, elske mennesker

Familiegudstjeneste

___ Av og til har vi familiegudstjenester, de er kule.

Elske Gud, elske mennesker